MARABU FASHION-LINER 25 ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Textielverf in liner
Op waterbasis, geurloos, lichtecht
Intensieve, matte kleuren en elegant glinsterende effecten
Zacht aanvoelend
Voor textiel met tot 20% kunstmatige vezels
Na bevestiging wasbaar tot 40 °C
Ideaal voor versieringen en schrijven

Pluster /Glitter / Dot / Pearl Pennen op stof?

De Pluster/Glitter/Dot/Pearl pennen zijn geschikt voor gebruik op katoen en gemengde stoffen met tot 20% kunstmatige vezels. Rekbare stoffen met elastaan, zeer grove stoffen of langvezelige stoffen zoals badstof of velours zijn minder geschikt. Hierop kunnen de Pluster-/Glitter-/Dot-/Pearl-pennen zich mogelijk niet voldoende met de vezel hechten, wat kan leiden tot verminderde duurzaamheid. Stoffen die niet op katoenstand (150°C of 3 stippen) gestreken kunnen worden, zijn ook niet geschikt.
Afwerking verwijderen/voorwassen van textiel

Voor het verven moet nieuw textiel minstens één keer gewassen worden zonder wasverzachter. Stofafwerkingen en conditioners voorkomen dat de vezels de verf absorberen. Kleurechtheid na fixatie kan in dit geval niet worden gegarandeerd.
Vlekken verwijderen/uitwassen

Verwijder eventuele vlekken van Pluster of Glitterpen op kleding, vloeren etc. direct met lauwwarm water en zeep.
Dubbellaags textiel

Leg bij het verven van dubbellaags textiel (T-shirts of kussenslopen) altijd een stuk karton tussen de stoflagen om te voorkomen dat de verf doorsijpelt. Dit maakt het schilderen op stof ook gemakkelijker, vooral voor kinderen.
Geschikt textiel

Marabu textielverf kan worden gebruikt voor het schilderen op alle textiel (vrij van lak- en wasmiddelen) van katoen, linnen, jute, zijde en gemengde weefsels tot max. 20% kunstmatige vezels. Niet gebruiken op breiwerk, omdat dit niet kan worden bevestigd om wasbaar te zijn.
Schilderen op textiel

Zorg bij het schilderen voor voldoende contact met het textiel. Door simpelweg de verf op het textiel te laten vallen, wordt onvoldoende contact met de vezel bereikt en is het niet gegarandeerd dat het textiel na het fixeren wasbaar is.
Schilderen met verftips op Marabu Liners

Gebruik onze metalen Marabu-verftips voor zeer fijne lijnen en verfraaiingen. Gewoon op de plastic punt van de voering schroeven. Uitzondering: Vanwege de grootte van de glitterdeeltjes is de kleinste maat (0,3 mm) niet geschikt voor gebruik met de Glitter Liner.
Verzorging van geverfd textiel en zijde

Strijk geverfde delen nooit rechtstreeks, plaats altijd een dunne katoenen doek tussen stof en strijkijzer.
Geverfd textiel wassen

Was geverfd textiel altijd binnenstebuiten en gebruik een mild wasmiddel. Plaats nooit een heet strijkijzer direct op het geverfde gebied. Strijk van achteren of door een doek.

T-shirts schilderen
Schuif bij het schilderen van T-shirts gewoon een stuk karton onder de stof om te voorkomen dat de verf door de lagen heen sijpelt.
Combineer Fashion Liner met Fashion Spray

Gebruik de Fashion Liner om highlights te creëren met geweldige glanseffecten. Na het drogen fixeren volgens de instructies.
Meer over deze brontekstBrontekst vereist voor aanvullende vertaalinformatie
Feedback sturen
Zijvensters